Byggnadsställningar Huddinge

Bygghöjden AB levererar och installerar byggnadsställningar i Stockholm av högsta kvalitet. Kontakta oss redan idag!

Byggnadsställningar Huddinge

Bygghöjden AB levererar och installerar byggnadsställningar i Stockholm av högsta kvalitet. Kontakta oss redan idag!

Byggställningar Huddinge

Många av de byggprojekt som regelbundet utförs i Huddinge med omnejd är i behov av högkvalitativa byggnadsställning. Det kan handla om mindre projekt, exempelvis vid villor eller sommarhus. Det kan också handla om större fastigheter vars omfattning kräver större lösningar inom byggnadsställning i Huddinge. Oavsett vilken typ av projekt som just du ska utföra så kan du räkna med hjälp från oss på Bygghöjden AB! Kontakta oss idag!
Säkra ställningar

Vi arbetar endast med de bästa och de mest säkra produkterna på marknaden.

Säker kommunikation

Vi strävar alltid efter transparens och god dialog i alla våra kundsamarbeten.

Snabb leverans

Vi kan byggnadsställningar bäst av alla och det gör att arbetet kan ske snabbt och effektivt.

Bygghöjden AB byggnadsställningar i Huddinge

Pröva att gå en promenad genom vårt vackra Huddinge och räkna byggnadsställningarna du ser längs. Det kommer förmodligen visa sig att du får syn på en hel del. Ett stort antal byggnadsställningar står just nu runt om i Huddinge. De levererar arbetsytor till byggarbetare och hantverkare av varierande profession. Det kan handla om takläggning, fasadrenovering, fönsterrenovering eller andra tänkbara åtgärder på fastigheten.

Många av de byggnadsställningar som just nu står runt om i Huddinge har vi på Bygghöjden AB levererat. Vi bistår med ställningar för såväl stora som små projekt och anpassar lösningarna utefter de specifika behoven. Läs mer om vår verksamhet nedan!

Vill du hyra byggnadsställningar av oss?

Vår verksamhet

Svårt att bestämma vem du ska anlita för byggnadsställningar i Huddinge? Vi beskriver gärna närmare hur vi på Bygghöjden AB arbetar!

Anpassad leverans och skräddarsydda ställningar

Olika projekt kräver olika lösningar. I vissa fall kan det handla om byggnadsställningar i Huddinge för takarbete som sträcker sig under en längre period. Dessa ställningar måste vara särskilt solida och kräver sannolikt ett skyddande tak. Alla de projekt som Bygghöjden AB utför anpassas till den specifika kunden och det specifika ändamålet.

Byggnadsställningar i Huddinge till alla

Vissa leverantörer av byggnadsställningar i Huddinge levererar endast till privatpersoner. Andra levererar bara till företag. Vi gör båda delarna. Vem som behöver byggnadsställningar i Huddinge varierar, och därför ser vi till att hjälpa alla!

Trygghet i fokus

Det finns mycket som ska klaffa när det gäller byggnadsställningar i Huddinge. För det första är det såklart avgörande att ställningen är säker. Alla vi som monterar den, alla som nyttjar den för byggprojekt och alla som går i närheten av byggnadsställningen i Huddinge. Alla de ställningar som vi använder oss av tillhör marknadens bästa och mest trygga.
- Utbildning
Som kund hos Bygghöjden AB kan du räkna med att alla våra ställningsmontörer har gedigen utbildning. Alla som börjar hos oss lärs upp av erfarna montörer för att garantera kundens trygghet.
- Vilka regler gäller kring byggnadsställningar i Huddinge?
Arbetsmiljöverkets krav på byggnadsställningar i Huddinge och annanstädes uppdateras regelbundet. Bygghöjden AB ser till att vara observanta för alla sådana uppdateringar, och utbildar vår personal regelbundet för att alla ska vara med på noterna.

Samarbetspartners

Bygghöjden AB i Huddinge producerar inga byggnadsställningar från grunden. Alla de ställningslösningar som vi använder kommer från våra samarbetspartners. Företagen som vi har valt att arbeta med tillhör de bästa producenterna och leverantörerna av byggnadsställningar i Huddinge.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande våra ställningar eller vill veta mer om våra produkter och tjänster?

När du tar kontakt med oss för byggnadsställning i Huddinge

Förutom att vi tror på högkvalitativa byggnadsställningar i Huddinge så tror vi även på god dialog med alla kunder. När du söker konsultation eller bokning hos oss på Bygghöjden AB kommer du, om inget annat bestämts, genomgå följande faser.

1. En första kontakt

Berätta gärna över telefon om vilken typ av projekt som du planerar att utföra. Vi är lyhörda, flexibla och lyssnar på dig som kund direkt från början. Utifrån den information vi fått under mötet så återkommer vi sedan med en kostnadsfri offert på arbetet – Från start till bortforsling.

2. Projektering och planering

Nästan dags för byggnadsställningar till fastigheten i Huddinge. Först ska bara alla bestämmelser kring arbetet sättas. När ska arbetet dra igång? Hur länge ska byggnadsställningen i Huddinge lånas? Vad kommer det att kosta? Priset på montering står förstås på offerten!

3. Projektstart

Vi anländer med våra byggnadsställningar till fastigheten i Huddinge på utsatt tid. Vi sätter samman ställningarna på ett tryggt och säkert sätt, allt för att minska risken för några skador. När byggnadsställningarna i Huddinge är uppe lämnar vi över renovering, tillbyggnation eller vad det än rör sig om, till bygg-entreprenörerna.

4. Nedmontering och bortforsling

Efter att arbetet är utfört och allt är frid och fröjd och utefter alla bestämmelser ska ställningarna nedmonteras. Detta sker i ännu snabbare takt än när de sätts upp. Vi lämnar inte en enda pinal efter oss av våra byggnadsställningar i Huddinge, utan plockar bort allt.

ROT-avdraget

Visste du att du kan ta del av ROT-avdraget när du hyr in byggnadsställningar i Huddinge som privatperson? Så ligger det till! Varje år hjälper vi på Bygghöjden AB mängder av privatpersoner med att installera byggnadsställning i Stockholm. Med avdraget kan du räkna med att kunna dra av hela 50% på den totalt kostnaden. Visst låter det smart?

Funderingar? Ring!

ygghöjden AB står till förfogande för alla frågor som gäller vårt arbete. Ring eller maila oss gärna för frågor som rör våra byggnadsställningar i Huddinge. Gör detsamma om du har några frågor om pris, omfattning, garanti eller försäkringar!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.