Leasing av byggnadsställningar

Vad måste jag se upp för när jag hyr ut byggnadsställningar?

För att kunna ta hänsyn till investeringar på lång sikt eller för att bevara ditt företags likviditet är det tillrådligt att tänka på leasing av byggnadsställningar för större investeringar. I följande artikel klargör vi fördelarna med leasing av byggnadsställningar och vad du bör vara uppmärksam på.

Varför ska jag hyra ställningen istället för att köpa den?

Leasing av byggnadsställningar har många fördelar. Oavsett om du behöver en komplett byggnadsställning, fasadställning, rullning av byggnadsställningar eller bara byggnadsställningar – ställningsleasing är rätt val. Först och främst sparas din likviditet eftersom befintliga lån förblir opåverkade. Större order kan accepteras utan problem och du kan göra förskott utan att behöva oroa dig för ekonomiska problem. Dessutom är leasingnivåerna helt avdragsgilla och inget eget kapital krävs. Att köpa ställningar – inga problem!

Hur lång behandlingstid är det?

Det beror alltid på. Beroende på hur snabbt alla dokument är färdiga eller beställningens totala mängd varierar behandlingstiderna beroende på bank.

Måste jag ha mitt eget företag för att hyra en byggnadsställning?

Nej, du behöver inte vara företagare för att hyra en byggnadsställning. Om kreditvärdigheten är tillräcklig är leasing av byggnadsställningar också attraktiv för privatpersoner.

Kan jag också hyra en begagnad byggnadsställning?

Oavsett om du vill köpa en ny eller en begagnad byggnadsställning, med vår leasingpartner kan nästan alla önskemål realiseras. Fördelen med att hyra en använd ställning i Stockholm istället för att hyra en ny ställning är att värdet på varorna inte längre sjunker så snabbt eftersom ställningen redan används.